Ontdek de magie van de VSD

Ontdek de magie van de VSD

Ontdek de magie van de VSD

Alle kinderen verdienen het om het beste uit zichzelf te halen. Met Vrolijk Samen Doen (VSD) krijgen ze gratis de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn!

Gratis nieuwe activiteiten uitproberen

Kinderen kunnen bij de VSD allerlei leuke nieuwe dingen proberen, zoals kickboksen, graffiti, schaken, websites bouwen of theater. ‘We leren allemaal nieuwe dingen!’ horen we vaak.

“Eerst dacht ik dat de VSD langer naar school gaan was, maar nu weet ik dat het supertoffe activiteiten zijn!”

Meer dan alleen plezier

Met de VSD ontdekken kinderen niet alleen nieuwe interesses en talenten, maar maken ze ook nieuwe vrienden of durven nu dingen die ze eerst spannend vonden. Er zijn kinderen die opbloeien door een activiteit en sommigen koken zelfs thuis recepten die ze via de VSD hebben geleerd!

“Ik heb niet zoveel vriendinnen, maar tijdens de VSD heb ik een nieuwe vriendin gemaakt.”

Vrolijk samen doen na schooltijd

De activiteiten zijn niet alleen na schooltijd, maar steeds vaker ook tijdens schooltijd. Dit stimuleert kinderen om ook ná schooltijd verder te gaan met wat ze hebben geleerd. Sommige kinderen willen na de VSD doorgaan met activiteiten en stromen door naar een vereniging. Door de VSD zijn er kinderen die op gitaarles, basketbal of martial arts zijn gegaan of lid zijn geworden bij De Jonge Onderzoekers.

“Door de VSD bruist en leeft het ook na schooltijd binnen het schoolgebouw!”

Financiële hulp beschikbaar

Is je kind enthousiast geworden en wil het na de VSD doorgaan met een activiteit? Er zijn regelingen voor financiële hulp als dat nodig is. Neem contact op met de brugfunctionaris van de school voor meer informatie en hulp.

“Ik wil graag weer breakdance, want ik wil net zoals de breakdance meester ook op tv komen.”

Meld je kind voor de VSD!

Wil je jouw kind aanmelden voor de VSD? Dat kan! Bekijk de activiteiten op je school en meld je kind gratis aan.

schooladmin
Author: schooladmin